19 - 05 - 2022

Subvenció per estimular la contractació – Ajuntament de Vic

Des de l’àrea d’Ocupació de l’Ajuntament de Vic, posen en marxa una nova convocatòria d’ajuts a les empreses amb l’objectiu de fomentar la contractació i reactivar l’ocupació després del fort impacte de la Covid-19.

 

En aquesta ocasió, la convocatòria de subvencions a les empreses va dirigida a la contractació de persones joves menors de 30 anys o persones majors de 45 anys, a l’atur o en situació de precarietat laboral. L’import de cada una de les subvencions serà l’equivalent a sis mensualitats amb el salari mínim interprofessional i amb un contracte laboral d’una durada inicial mínima de 12 mesos. El termini per a sol·licitar aquestes subvencions acaba l’1 d’agost de 2022.

 

Us n’adjuntem les bases amb tots els detalls.

 

Aquesta línia d’ajuts de l’Ajuntament de Vic a les empreses per a la contractació de persones està dotada amb 185.600 euros.

 

L’Ajuntament de Vic ha llançat en els darrers anys diverses línies d’ajuts a les empreses per al foment de la contractació i la reducció de la taxa d’atur a la ciutat, amb una molt bona acollida per part de les empreses i treballadors.

 

Us convidem a participar a una presentació online d’aquesta línia de subvencions el proper dia 20 de maig a les 10:00h. Aquesta presentació està dirigida a empreses, gestories i assessories laborals que puguin estar interessades en sol·licitar aquests ajuts.

 

A continuació trobareu l’enllaç per accedir a la reunió a través de Teams (per poder accedir-hi amb dispositius mòbils cal tenir instal·lada l’aplicació Teams):

Enllaç a la reunió

 

L’accés per fer la sol·licitud de la subvenció el trobareu en el següent enllaç:

Enllaç a la subvenció

 

Per a més informació, podeu adreçar-vos al Servei Vic Ocupació

Telèfon: 93 886 21 00 ext.19102

Tècnica Alba Martinez: martinezma@vic.cat