1

24 - 05 - 2018

Canvis en la Llei de Protecció de Dades Europea

Us informem que el proper 25 de maig de 2018serà d’aplicació el nou REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL de 27 d’abril de 2016 (Reglament General de Protecció de Dades) que comportarà una modificació substancial de l’actual sistema de protecció de dades de caràcter personal.

Gràcies al nostre acord de col·laboració amb Datax, totes les entitats que formen part de la nostra organització podran beneficiar-se d’un primer assessorament sense compromís i una adaptació al nou Reglament Europeu de Protecció de Dades amb condicions privilegiades.
La consultoria Datax ha desenvolupat una metodologia que garanteix una correcta adequació per tots els seus clients.

 

¿Què és el nou Reglament Europeu?
El Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) és la nova normativa europea de protecció de dades de caràcter personal, d’obligat compliment a partir del 25 de maig de 2018.
La finalitat del RGPD és adequar la normativa en protecció de dades a les circumstàncies de la societat actual i les noves tecnologies, així com atorgar nous drets i major control als ciutadans sobre les seves dades personals.

 

¿Quins avantatges ofereix la correcta adequació al nou Reglament?
El nou Reglament Europeu exigeix un major anàlisi i personalització segons la tipologia de les dades i l’empresa. Les mesures adequades per a un tipus d’organització podran no ser-ho per a unes altres. Per aquesta raó, és imprescindible comptar amb l’assessorament d’experts en protecció de dades amb àmplia trajectòria professional.
Datax ha desenvolupat una metodologia d’adaptació per assegurar la correcta adequació dels seus clients al nou Reglament Europeu. El servei inclou:


• Adaptació al Reglament Europeu de Protecció de Dades.
• Assessorament telefònic.
• Adequació de la pàgina web (amb certificat de garantia Datax per incloure a la web).
• Assegurança de Responsabilitat Civil.
• Assessorament Jurídic que inclou:
o Dubtes o consultes en matèria de protecció de dades i seguretat de la informació.
o Qualsevol campanya o tractament de les dades.
o Defensa davant denúncies o sancions de l’AEPD.
o Recursos de reposició davant l’AEPD.

 

Condicions especials
El cost d’aquest servei varia segons el projecte i les necessitats de cada organització.
El servei tindrà una durada inicial de 2 anys, amb la possibilitat d’anar renovant anualment, i seguir cobrint totes les actualitzacions necessàries, atenció telefònica i assessorament legal.

 

Sobre Protecció de Dades, DATAX, S.L.
La consultoria Datax es va fundar l’any 2004, sent pionera a Catalunya com a consultoria especialitzada en oferir un servei integral i personalitzat en l’àmbit de Protecció de Dades. Més de 2.000 clients ja confien en els seus serveis.
Són un equip professional especialitzat en adequar a empreses, professionals i tota mena d’organitzacions al nou Reglament Europeu de Protecció de Dades, a la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i a la Llei de Serveis de la Societat de la informació i de Comerç Electrònic (LSSI). L’equip de professionals està acreditat per l’APEP, l’Associació Professional Espanyola de Privacitat.
Ofereixen un servei integral per assegurar un total compliment de la normativa vigent relativa a la protecció de dades.

 

Contacte
En cas de voler ampliar la informació sobre algun dels serveis o rebre un pressupost personalitzat, poden posar-se en contacte amb Datax a través de través del telèfon 93 754 06 88 o a través de la seva pàgina web www.datax.es. Si es posen en contacte directament amb ells, els podeu comunicar que sou clients de Consultoria Bosch per tal de gaudir de les condicions preferents.
Al mateix temps, podeu fer-nos una trucada a Consultoria Bosch i preguntar per Cristina Mena, ella us farà la gestió de derivar-vos a ells.